Hi Andres,
Pa kaj se ta Karmen tolk neki usaja? Kar misli, da sem ji dolzan neki razlagat. Mislm, kr neki nerga brez veze...
Mislim prav samostan Kostanjevica in ne Pleterje. Sem klical bratranca, ker bi on zihr vedel kje v Atlasu je zadeva, pa ga zal ne dobim. Me ze kar malce jezi cela stvar. Sicer pa, ce si kaj drugega medtem ugotovil nic hudega
.
Drugace pa naj recem, da delno posedujem kljuc za razkritje skrivnosti poimenovanj cerkva. Problem je edino v tem, da je kljuc, ki ga jaz posedujem zasnovan na desetiskem sistemu, krscanska simbolika pa je zasnovana na trojiskem sistemu, kar pa ni nujno. Vendar je desetiski kljuc izpeljan tako, da lahko znotraj njega najdes krscanski trojiski, kot tudi npr. teozofski sedmiski sistem itd., itd. To bo dokaj zahtevna zadeva, ampak sem optimist. Potem pa bo potrebno narediti klasifikacijo imen svetnikov po stevilih, kar bo tudi precej trd, a ne pretrd oreh in zadeva bo pojasnjena.
Namrec, kaj hocem povedati. Ce ti zdaj odkrivas karoserijo vozila, bom jaz poskusal odkriti motor vozila. Bencin pa je itak energija, ki se pretaka spodaj in navzdol.
Andres, sedaj se morda pridruzujes Karmen, ko pravi, da ne vem kaj govorim. Moj odgovor je ta, da ko bo zadeva dozorela, te bom povabil na kozarcek rujnega vinca, sebe pa na kaksno kacjo slino. Pa ti bom zadevo pojasnil in videl bos, da njen princip se kako velja in da tocno vem kaj govorim. Ce bos seveda zelel.
Namrec, ravno zdaj izdelujem diagrame, saj bo graficno zadeva tudi meni precej lazja. Bo pa diagramov, bolj ali manj kompliciranih kar precej.
Glede na silno priljubljenost crne magije na temu forumu in pa zajedljive pripombe takih ignorantov kot je Karmen Anuk, pa bova morala se razmisliti, ali bo debata potekala tudi javno. Namrec, energije ki jih proucujeva so nevtralne, razkriti kljuc za manipuliranje z njimi pa je zaradi zgoraj navedenega lahko tvegana zadeva. Ce drugega ne, samo zaradi ljubega mira.
Lp
Jst