Ne se sekirat zaradi Karmen JST. Ona in verjetno še mnogi drugi ne dojemajo vse ga tega in se osebno ne čutim, da bi jih učil o tem. Nasprotno. Učiti tudi nočem, ker opazil sem, da to lahko postane nevarno predvsem če samo ena formula pride v roke nekemu bogatunu.
Glede poimenovanja cerkva. Sv Marija, Sv. Vid, Sv. Peter. To sem nekoč hotel odkrivat, a le v kranjskem primeru. Priznam, nekega posebnega uspeha nisem imel, a sem zato to opustil. Bom pa odprl nov topic, saj neke stvari nama lahko razkrijejo tisti, ki so se naučili na pamet Biblijo in Sveto pismo. Bardo in Samson sta lahko v vodilnem krogu.
Kolikor razumem tvoj desetiški ključ in krščansko logiko, ki temelji na trojiškem. Preprosto vzameš ta trojiški ključ in ga pomnožiš s tri. Poskusi.
Na mojem tretje zemlejvidu Slo. je označen grad in samostan v Kostanjevici, tako da frke nema.
Glede najine debate v javnem delu. Jaz ti napišem samo toliko kolikor vem, da to lahko storim tule. Tudi, ko bom o tem postavil 9. del bo manjkala polovica vsega kar sem do sedaj izračunal. Preprosto se ne izplača vsega pisat na forumu.
Mail mi pa itak lahko pošlješ.
Andres