Helena
1
I love YaBB 1 Gold!
|
Veronika. Saj ni nujno, da se ti bodo sanje tako ali drugače uresničile. Sama sem v neki sanjarici, po kateri si včasih razlagam sanje prebrala, da se sanje uresničujejo po nekakšnih datumih, se pravi, da je pri vsakem dnevu zabeleženo, ali se bodo sanje, ki si jih tisto noč sanjal uresničile, ali ne. Zato se nikaj vnaprej ničesar ne boj. Pravijo, da če vraga kličeš, vrag pride. Zato bodi raje samo bolj pozorna in se dosti ne obremenjuj s pomenom teh sanj.
Iz lastnih izkušenj vem, da sem po nočnih morah, ki so me pestile zadnje mesece že nekajkrat sanjala odprte grobe in globoke jame. Takrat me je vedno bilo zelo strah, ker tudi te stvari zame pomenijo smrt v družini. Tudi ko je umrl oče, sem dva dni prej sanjala, da so v sosedstvu kopali globoko črno jamo. Potem pa sem začela tako, da o teh sanjah enostavno nisem premišljevala. Nekako sem jih odrinila in si govorila, da se mi toliko slabih stvari pač ne more zgoditi naenkat. In prav zares se ni zogodilo nič tragičnega. Kakšne neprijetnosti morda že, vendar pa nič tragičnega. Sedaj se mi pogosto zgodi, da ko zadremam, začnem sanjati kaj takšnega, kar bi lahko pomenilo smrt, jame, odprte grobove, zemljo in podobno, kar pač po nekaterih razlagah pomeni smrtno nevarnost. In ne vem kako mi je to uspelo, vendar takrat, ko začnem to sanjati, sanje enostavno prekinem, se prebudim in si pravim, da ne smem nadaljevati s temi sanjami. Nekako mi to zdaj že nekaj dni uspeva in ne vem, če ima na to kakšen vpliv Castaneda. Ravno včeraj sem bila z mamo pri psihologu zaradi depresije in mu je povedala o mojih sanjah. In gospod me je kar hitro povabil v ordinacijo in me vprašal, kaj sanjam. Rekel mi je, da sem lahko za ta dar hvaležna, saj sanje in jasnovidnost niso dane vsakomur. Zmenila sva se, da ga v kratkem obiščem, da se o tem pogovoriva. Zdaj pa ne vem, če morda nisem še jasnovidna. Evo, take stvari se dogajajo meni in takšno mnenje o tem pač imam.
Oh kako lepo je, da imamo eden drugega in se lahko o tem pogovarjamo, ne da bi nas pri tem imeli za čudne!!! Hvala za ta formum. Lep dan vsem. Lena
|