VIJOLIČNI ŽAREK - POMOČNIK V NAŠEM ŽIVLJENJU, KI LAHKO VSE SPREMENI NA BOLJŠE

Gospod sedmega žarka

če boste v svojem življenju pravilno razporedili žarke, lahko pričakujete pozivno spremembo

Naš življenjski ritem je vsak dan hitrejši. Nenehno hitimo, se jezimo, smo nestrpni do sebe in svojih bližnjih, kjerkoli smo, na cesti, v pisarni, v trgovini, doma, povsod samo hitimo. Ne znamo se več ustaviti, si vzeti časa za klepet s prijatelji, prijazno pozdraviti soseda, sodelavca ali nameniti nasmeha neznancu na cesti. Marsikdo se potem, ko se malo umiri, spomni, da se je razjezil pravzaprav zaradi kakšne malcnkosti, nepomembnosti, da pa se v tistem trenutku ni znal drugače odločiti. Jeza in nestrpnost sta ga obvladali.
Vprašamo se lahko, kaj pa v takšnem trenutku lahko naredimo? Eno izmed orodij v takšnih primerih je Vijolični plamen ki nam ga je dal mojster Saint Germain, znan kot Vnebovzeti mojster, Gospod sedmega žarka.

 

 

Večkratno utelešenje
Saint Germain se je v svojih zemeljskih življenjih učil in postal zgled Kristusove poti sedmega žarka in dosegel svoje vnebovzetje leta 1684. Utelešen je bil kot prerok Samuel, sveti Jožef, Jezusov zaščitnik, sveti Alban, Merlin, Roger Bacon, Krištof Kolumb, Francis Bacon in kot grof Saint Germain. Kasneje je postal zaščitnik Združenih držav Amerike.
Leta 1957 je bila v Ameriki ustanovljena organizacija Summit Lighthouse, da bi ljudem prenesla nauke vnebovzetih mojstrov. Vnebovzeti mojstri predstavljajo pot in nauk, s katerima lahko vsak človek na Zemlji najde svojo pot nazaj k Bogu. Ti ljudje so živel'r na Zemlji in so se duhovno tako razvili, da ne potrebujejo več utelesitve: Vrnili so se v duhovno razsežnost in zdaj pomagajo človeštvu po medijih, posrednikih.
Pomagajo nam spoznati nespremenljive kozmične zakone in kako naj jih uporabljamo v vsakdanjem življenju. Razodevajo nam, kdo je Bog ali višji razum oziroma kakorkoli že imenujemo to mogočno energijo, ki daje in razvija življenje. V zadnjih stoletjih smo se zelo oddaljili od nje. Učili so nas, da je bog nekje daleč proč, v nebesih in da nimamo neposrednega stika z njim. Toda mojstri nas učijo, da smo božja iskra, del Boga. Ne moiemo smiselno in kakovostno živeti, če se ne zavedamo tega, če nismo povezani z virom, z univerzalno energijo. Vsi smo del nje, vsi smo povezani z njo, le da smo pozabili na to. Bog je energija in je povsod. Na Zemlji smo zlorabili božjo, čisto energijo s slabimi dejanji, zato smo izgubili stik z njo in imamo nizke nihaje energije, zaradi katerih je ne moremo začutiti, čeprav je povsod. Ko navežemo stik z njo, se naše energije povečajo, zato se lahko čistimo hitreje.

Pomagamo si lahko z žarki, ki so komponente božje energije, svetlobe. Uporabljamo sedem žarkov, vseh pa je dvanajst. Uporaba in pomen ostalih pet žarkov še ni razkrit, ker je treba prej na kolektivni ravni razviti kakovosti prvih sedmih žarkov.

  • Prvi žarek je moder, pomeni božjo voljo in božje varstvo in mojster je El Morya. Z njim lahko začnemo dan. Prinese nam zaščito, voljo, notranjo moč. Ko nam gre zjutraj vse narobe, pokličemo modri žarek in prosimo za zaščito.
  • Drugi žarek je rumen, je žarek modrosti, razsvetljenja in mojster je Lanto. Prikličemo ga takrat, kadar želimo kaj razumeti, priti rečem do dna, pred izpitom, med študijem, kadar ne razumemo kakšnega življenjskega dogodka.
  • Tretji žarek je rožnat, je žarek ljubezni in mojster je Pavel Benečan. Kadar ne vemo, kateri žarek naj uporabimo, uporabimo žarek ljubezni. To je žarek srca, središče duhovnosti.
  • Četrti žarek je bel, je žarek čistosti in mojster je Serapis Bey. Pomaga nam vrniti se k viru, ko smo izpolnili svojo nalogo na Zemlji.
  • Peti žarek je zelen, je žarek zdravljenja in znanosti in mojster je Hilarion. Pomaga nam, ko prosimo za svoje zdravje. Pomaga tudi znanstvenikom in umetnikom pri njihovem delu.
  • Šesti žarek je zlat, je žarek služenja in mojstrica je Nada. Vsi smo del tega žarka, pomagamo drugim in jim služimo v različnih okoliščinah.
  • Sedmi žarek je vijolični, je žarek preobrazbe in spremembe in mojster je Saint Germain. Z vijoličnim žarkom preobrazimo, popravimo napake, ki smo jih naredili v tem ali prejšnjih življenjih.

Največji dar
Eden največjih darov, ki jih je Bog podaril človeštvu je vijolični žarek, vsestranski kozmični rešitelj in razkrojevalec vsega slabega. Je čudovito orodje za preobrazbo naših fizičnih, miselnih, čustvenih in eteričnih teles. Imenujejo ga tudi plamen odpuščanja in milosti in je čista energija svetega Duha. Ko je poklican, učinkuje popolno in vsestransko: preobraža našo negativno karmo, zdravi naše telo, našega duha, našo dušo in našo zavest dviga na višjo raven.
Ta visoko nihajna energija prodre skozi naše živčevje, srce, možgane, nam zvišuje lastno nihanje in energijo ter ustvarja boljše notranje življenjsko okolje. Njegove edinstvene sposobnosti razkrojevanja slabega lahko odstranijo vzroke naših bolezni in očistijo naše telo vseh čustvenih, miselnih in fizičnih težav. Njegova redna uporaba preobrazi tudi naše negativne, črne misli in čustva - stres, jezo, depresijo - v pozitivno in medsebojno usklajeno.
V tem duhovnem ognju ne zgorijo le zunanja udejanjanja naše karme, ampak tudi njeni najgloblji vzroki in jedra. Vijolični žarek doseže tudi zapise naših prejšnjih življenj. Preobrazi vzrok, posledico, zapis in spomin določene težave, neskladja na eterični, mentalni, čustveni ali 6zični ravni.
Se vam zdijo te besede preveč obetavne, da bi bile resnične? Nič lažjega, preizkusite!
Usmerite vijolični žarek v svoje slabe navade, ki jih želite spremeniti, in videli boste, kako bodo vedno hitreje izginjale. Vijolični žarek lahko uporabite tudi, če vam ne ustreza stanje, v katerem ste ali pa niste zadovoljni s tistim, kar vidite v svojem okolju.
Vijolični žarek preobraža, spreminja negativno nazaj v pozitivno, na primer strah v pogum, sovraštvo v ljubezen, trdosrčnost v usmiljenje... Pomeni, ne le da odreši težav, ampak jih preobrazi v potencial, ki se lahko kasneje vedno uporabi in okrepi.
Pozorno opazujte in presenečeni boste nad silnimi spremembami v vašem življenju, ki jih bo prinesla pravilna in redna uporaba vijoličnega žarka.
Uporaba vijoličnega žarka je praktična in enostavna. Najmočnejši način uporabe je vizualizacija med izvajanjem glasnih manter, afirmacij alo specifičnih odredb vijoličnega žarka.

Če želite dobiti več znanj o vijoličnem žarku in njegovi uporabi, ostalih žarkih, odredbah, učenjih o kozmičnih zakonih, mantrah, karmi, reinkarnaciji, delu z angeli in o drugem, kar nam prinašajo vnebovzeti mojstri, ste vabljeni 22. septembra 2001 na predavanje gospe Erice Klugler iz Avstrije, ki k nam prinaša ta znanja. Predavanje organizira društvo Prijatelji življenja. Informacije o predavanju in o naukih lahko dobite po telefonu (01) 5481-243 ali po elektronski pošti nvm@email.si.

Saint Germain je s svojimi nauki pomagal obogatiti življenje.

 

NEDEljSKI DNEVNIK ; BRANKO HOSTNIK ; 16.9.2001

 

Tukaj pa je še malo texta na temo žarkov in mojstrov modrosti.