Za vse ki imamo v življenju včasih težave,
pa ne vemo kako bi se jih lotili.

 

Se vam dogaja to česar se bojite?
Vam manjka energije - ne veste kako bi si jo nabrali?
Vas kaj boli?
Imate premalo denarja?
Ne morete spati, se zbudite utrujeni?

 

Nekaj osnovnih (ni potrebno jih sprejet dovolj je da preberete):

Zavest je razdeljena na zavest in podzavest. Kolikor imaš razvito zavest, toliko si sposoben upravljati sam s sabo, vse ostalo upravljajo drugi, s svojimi vplivi nate - t.j. podzavest. Na podzavest nimaš vpliva - razen zavesti. To je že zapisano v možganih v tvojih ali možganih nekoga drugega. Kolikor si torej razviješ (povečaš) zavest toliko bolj si sposobnei upravljati sam s sabo - nadzorovati svoje življenje.

Vsaka napaka, nuravnoteženost ali kakršnakoli težava že pač, kot tudi dobre strani, je v tebi in v okolju v katerem si. Reflektira tebe in okolje.

Vse je v glavi, v tvoji in v glavah tistih ki te poznajo, vse kar se ti dogaja programiraš ti in tisti, ki te poznajo s svojimi mislimi.

S svojimi mislimi ustvarjaš vse, tudi tisto kar se ti trenutno zdi 'materialno' ali resnično, to ni nič drugega kot nihanje - vibracija, ki jo tvoji (naši) človeški možgani interpretirajo skozi vzorce katere imajo vpisane.

Ko ta navodila prebiraš si lahko precej pomagaš s knjigo resnice ki vsebuje vsa mogoča znanja, od vzorcev, strahov, odnosov ...
(ctrl+f geslo)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vam manjka energije - ne veste kako bi si nabrali nove?
Energija vedno teče. Če si nepretočen te nova energija ne more polniti. Nepretočen si lahko zaradi veliko razlogov. Tok energije skozi telo, največkrat blokirajo slabe misli. Zato misli dobre misli. Ko tok energije teče skozi telo sveža, energija odplakuje staro slabo energijo.
Sveže energije si lahko nabereš na več načinov: lahko prosiš univerzum, boga, angele, ... lahko zemljo, preprosto tako da greš v naravo, v gozd - na svež zrak. Lahko se napolniš s pomočjo reikija, molitve, z nihalom, s pomočjo barv, kristalov ... V glavnem lahko živiš tako, da se z energijo polniš, tako da teče prosto skozi tebe ali tako da stara energija zastaja v tebi. Lahko se toku življenja upiraš ali pa se mu prepustiš, da ti nosi tisto kar ima pripravljeno zate, večina stvari je lepih saj je namen ljubezen do sebe in VSEH drugih.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se vam dogaja to česar se bojite?
Čemur se upiraš, to dobiš. Tistega česar te je najbolj strah, to se ti dogaja. Strah je vzorec iz preteklosti, iz tega življenja, prejšnjega ali prvega kjer so nam bili prvi (najmočnejši) vzorci vcepleni. Strah domuje v vas. Sami ga ustvarite in sami ga morate premagati. Soočite se z njim, povečajte ga do te mere da poči. Če se strahu izmikate, se bo samo povečeval v podzavesti. Lahko se povečuje toliko časa da se 'materializira'. Kitajci pravijo, tisto česar te je najbolj strah, tisto delaj 3 krat na dan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vas kaj boli?
Poglejte si čakre. Z njihovo pomočjo lahko določite, glede na to v katerem delu telesa vas boli, katero čakro imate 'zapacano' - preveč ali premalo odprto. Na strani resnice (ctrl+F čakre) si preberite kaj vam pravi o ljudeh, ki imajo nuravnoteženo to čakro. Poizkusite se najti in napake popraviti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imate premalo denarja?
Na strani denar si preberite osnovne napake pri ravnanju z denarjem. Na strani resnice (ctrl+F vzorci) pa o vzorcih. Na strani samopomoč nadite bagvo (Feng Shui) in si poglejte kje v stanovanju imate denar. Lahko pa seveda si pomagate z delom, ki pa vam ne bo pomagal dokler na rešite težav s samimi sabo. Tudi čakre imajo tukaj precej za povedati resnice (ctrl+F čakre).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne morete spati, se zbudite utrujeni?
Preberite si kako si umirite možgane. Spimo lahko samo takrat ko možgani počivajo, zato če ste napeti, v skrbeh ne morete spati. Ugotovite če imate posteljo na kakšnem od sevanj. To lahko storite tako da premaknete posteljo, če se da in opazujte svoje počutje. Lahko pokličete radiestezista, ki vam to izmeri. Tudi Feng Shui ve veliko povedati o tem.
Nekaj čisto praktičnih:
- pojdite v posteljo ob deseteih, zjutraj zgodaj vstanite
- ne glejte TV pred spanjem, sploh pa ne iz postelje
- umirite možgane, preberite kaj, sexajte ...

 

drugič pa naprej ...

z vprašanji pa kar na Svet pogovorov