Torej.
Dogodki no more!!!

Jih je zadost okrog, mislim da jih ni več treba izpostavljat.

Ampak tiste ki štejejo bom še vedno!

Moram pa tole rečt:
medtem ko sem dogodke nabiral skup, sem najprej ostal brez docov (kar je blo pomembnega pa ni blo na netu), ki mi jih je nekaj poslal urednik dnevnika online, nakar sem opustil delofax (neušeč pdfji) , do konca mi je ostal le 24ur, ko sem ugotovil da tisto, kar povedo kar šteje pri dnevniku ob 7:15 ne napišejo na net, vsaj ne v arhiv, sem opustil tudi tega.
Tko da zdej samo se ocr laufa in možgani kar si zapomnijo.

Stari pač ostanejo; Nič jih ne more zbrisat: dogodki2.htm ; dogodki1.htm.
in reference ravno tako 24ur1 in 24ur.


MEDIJI


 

Angeli pred ambasado
V Penu ali "Pri Mikiju" se reče eni najslavnejših Ljubljanskih restavracij novejše dobe. ...
Toda človeška je tudi tale zdravorazumska pomisel: če so tako ravnali z doktorjem Miheljakom, kaj vse se lahko zgodi šele Janezu Brezimniku!

 

Še enkrat dr. Vesna V. Godina!
... da je gospa Godina od zgoraj navzdol očitno prepoznana kot moteč element pri vzgoji mladih. Marsikdo bi se ob njenih besedah res lahko zamislil, kaj počne.

Ilegalci, prebežniki, azilanti, ... ogrožajo državno varnost?
Ali nam samo ponujajo možnost da slovenci sprejemanje izpilimo do daske?

CESTE ŽE DOLGO NE POŽIRAJO VEČ
Semaforji so porazdeljeni v enajst prometnih con, vsaka ima svoj zeleni val, med seboj pa jih ne morejo povezati. ?!?!?!?
mimgrede: na FRI obstaja predmet ki se mu reče Osnove Modeliranja in Simulacije (se mi zdi) in se ukvarja točno s to problematiko (namrec vrst in njih skrajševanje)

 

KRANJSTERDAM - kot sem ga imenoval pred kar precej časa se pojavlja v časopisih (spet) začetki
V četrtek pripeljejo črni avtomobili v mesto belo smrt

 

 

Ali so mgoče ti trije ministri nove Andresove vlade, ki so bivši ustavni sodniki (peterle tv slo 16.5.00), slučajno, ravno tisti, ki so potrdili da 30 % Slovencev (al kolk jih je že bilo ZA na referendumu, na katerem ni bilo jasno povedano, da, če se ga ne udeležiš, v bistvu glasuješ ZA večinski sistem, sploh pa ne kaj to predstavlja, da bi se kdo slučajno ne odločil in šel glasovat proti) odloča o volilnem sistemu katerega bomo slovenci uporabljali v bodoče?
Morda kdo to ve?

 

 

Samomor se povečuje med mladimi že 13 let, pa tudi med starejšimi. Tako v Sloveniji kot v evropi. Količnik samomora se povečuje s pismenostjo in izobraženostjo, kot bi bilo hudo biti izobražen in reven hkrati. Ne morejo sploh pogruntat zakaj se to dogaja.
(pravi en na tv slo)

pomoje odgovor tiči tukaj nekje:
Stresa je vedno več, delat je treba vedno več, denar je vedno bolj pomemben, časa ni, varnosti ni, hrana in pojstla sicer sta amapk to ni to. Skratka. Nagravžna družba, ljudje, odnosi,... in vse ostalo sranje uničujejo. Sploh pa mlade, sploh pa tiste, ki vidijo to okoli sebe, jim ni všeč, pa ne morejo pomagat. Slej ko prej se morajo spustiti na ta isti nagravžni nivo, da si lahko nagrebejo tisto kar šteje.
Keš.
In komu bi se znalo sfuzlat že od teh dejstev samih, ko jih enkrat opazi, ker je do včeraj živel pod okriljem nevemkoga in tega ni opazil. Ko opazi, če ima moralne norme na nuli in izobrazbo precej na dnu, sicer preživi, se prilagodi drugače pa je dejansko NAJLAŽJE končat. VEDNO. Borit se, takrat ko je najtežje, je pač najtežje.
In če imaš predispozicije prave, problema ni. Usoda kao.

 

Borimo se proti monopolistom in prevladi raznih multinacionalk.....

V zadnjih letih sem doživljal pri službovanju na Fakulteti za strojništvo tako neprijetne stvari, da moram o njih informirati vas in širšo javnost.

Kaj sem že vedno hotel povedati o Sloveniji, pa si nisem upal...

 

Ali H. Žerdin o družbenih gibanjih v osemdesetih
Draško Veselinovič generalni direktor borze...
Odprto pismo vodji zemljiške knjige Spoštovana ga. Remih...
Unicef sponzorira koncentracijska taborišča
Politiki hočejo za pol resnice plačilo takoj
pogledi Žižka na LDS
Kako naj takim strategom, ki še za svojo izvolitev ne znajo pametno poskrbeti, zaupamo vodenje države?!?!?
Očitno smo prišli do take stopnje, da bo morala civilna družba začeti braniti parlamentarno demokracijo in samo državo kot institucionalizirano moč ljudske suverenosti

 

 

 

index - boljše življenje - dogodki - eto - mediji - main